Home

Informatie

Cursussen

EHBO vereniging

Cursusdata

Contact
     
 
Informatie:
spacer
  Registratie
 
 
 
 
 
 
 

Het A1 Trainingen logo:

Het logo van A1 Trainingen is opgebouwd uit 2 elektrocardiogrammen welke verbonden zijn door een vlakke lijn. Dit stelt een actief hart voor wat plotseling stil komt te vallen, maar door hulp van buitenaf weer op gang geholpen wordt.

Op de vlakke lijn vindt u de tekst A1. "A1" is een code uit de ambulance wereld, die staat voor spoedeisende hulp. Of te wel de ambulance rijdt uit met licht- en geluidssignalen naar de plaats waar de hulp nodig is. Echter ziet u dat voor de "A1" een ruimte over gebleven is op de vlakke lijn. Juist dit is de ruimte die A1 Trainingen u leert te benutten als BHV er of als EHBO er. Er wordt te vaak en veelal ook te snel, een beroep gedaan op een ambulance dienst. Tijdens de cursussen van A1 Trainingen leren we u goed in te schatten wanneer u wel direct - of wanneer u zelfs helemaal niet - een ambulance nodig heeft.

Algemene informatie

Sinds 1992 kent de ARBO wet het onderdeel Bedrijfs Hulp Verlening. De Arbo-wet geeft aan dat de werkgever de bedrijfshulpverlening adequaat geregeld dient te hebben. De R.I.&E van het bedrijf dient als basis voor de BHV organisatie.

A1 Trainingen heeft de opvatting 'één BHV-er is geen BHV-er'. Of nog beter gezegd;
2 BHV-ers hebben meer in te brengen in het geval van een daadwerkelijke calamiteit binnen uw bedrijf of organisatie.

Om uw BHV-er nog beter beslagen ten ijs te laten komen kunt u overwegen de BHV-er een aanvullende opleiding te laten volgen in de EHBO of in het gebruik van een AED.

A1 Trainingen is niet alleen te vinden binnen het bedrijfsleven, maar ook EHBO verenigingen kunnen gebruik maken van de diensten van A1 Trainingen.
Een cursus EHBO of BLS verzorgen wij graag voor uw vereniging.

A1 Trainingen kan u verder behulpzaam zijn bij het ensceneren, uitvoeren, en documenteren van inzet oefeningen op het gebied van de medische 'leken' hulpverlening.

Voor het aanvragen van informatie over cursussen en opleidingen of andere vragen kunt u contact opnemen met A1 Trainingen.


algemene voorwaarden | privacy statement
studievoorwaarden | klachtenprocedure
 
 
| Home | Informatie | Cursussen | EHBO vereniging | Cursusdata | Contact |

Copyright © 2006-2017. KJ webdesign. All Rights Reserved.